Det er imidlertid to høyst nålevende, trivelige, kommunalt ansatte karer. Onsdag 30. oktober klokka 12.00 sørger Trygve Karlsen og Olav Dombu for at kommunestyremøtet i Orkland kommune sendes på Kommune -TV. Er du interessert i politikk og ønsker å se hvordan et kommunestyremøte foregår, kan du følge møtet i streamet versjon på nettet. I morgen er det premiere og herrene Karlsen & Dombu har allerede testet teknikken.

- Ja, det skal være i orden med både lyd og bilde, sier Dombu, og kaster blikket opp på de to kameraene som er festet på veggen, bakerst i kommunestyresalen.

Det ene er vinklet slik at man får med seg det som skjer fra talerstolen. Det andre filmer podiet hvor ordfører, varaordfører, rådmann, assisterende rådmann og møtesekretær befinner seg.

Har du ikke anledning til å følge sendingen, er det selvsagt mulig å finne opptak av den. Hvert kommunestyremøte vil bli arkivert som en egen fil tilgjengelig på nett, og i etterkant av møtene vi det publiseres en link til denne på våre digitale flater.

- Da kan du selv finne fram til de sakene du er mest opptatt av, sier Trygve Karlsen, som er spent på seertallene.

TV-sendt kommunestyremøte 30.10 ser du her