På lørdag kan du stikke innom Orkland kommunes stand på Parkliv i Idrettsparken på Orkanger. Der kan du, foruten å prøvesitte benken og slå av en prat, også delta i en quiz med lokale spørsmål fra de fire kommunene som skal utgjøre Orkland. Alle som svarer riktig på spørsmålene er med i trekningen av flotte, fargerike T-skjorter.

T-skjorter Nye Orkland

Standen vil være åpen mellom 12.00 og 14.00, samtidig med at Barnas Parkliv arrangeres. Der kommer blant andre Rasmus og verdens beste band, og det blir ansiktsmaling og ponniridning for de minste. Det skal også arrangeres Orklandmesterskap i konebæring, så det kan jo bli spennende å se hvem som får med seg den tittelen hjem. Arrangementet Barnas Parkliv er gratis, så vi kan oppfordre alle om å ta seg en tur i Idrettsparken. I tillegg vil standen også være betjent lørdag kveld mellom 20.00 - 21.30.

En liten befaring på festivalområdet torsdag formiddag kunne avsløre at rigging av scene og annet utstyr var godt i gang. Værmeldingen for fredag og lørdag er strålende, så det er bare å ønske publikum og arrangører lykke til med festival og flotte musikkopplevelser!

Parkliv.jpg