- Det passet utrolig godt. Min gamle Ipad har takket pent for seg, og jeg har ikke anskaffet meg noen ny ennå, sier Liv, idet hun tar imot kommunikasjonsrådgiveren hjemme i Skotthyllveien.

Hun innrømmer å ha sniklånt ektemannens nettbrett, men han vil helst ha det for seg selv.

- Jeg er redd det skal se ut som jeg er avsender på et eller annet som Liv sender ut, ler ektemann Ola, idet han titter smilende fram fra sitt hjemmekontor for å gratulere fruen med gevinsten.

Positivt

- Det er flott at den nye kommunen sender ut slike spørreundersøkelser. Det viser at man tar folk på alvor og lytter til flere enn dem som alltid høres. Kanskje man kunne gjøre det litt oftere når viktige saker skal avgjøres, sier Liv, som syntes det var flott at undersøkelsen kunne utføres digitalt.

Din mening

Orklandstemmen er nemlig en digital innbyggerundersøkelse i regi av nye Orkland kommune. Den er sendt ut på SMS til i overkant 10 000 innbyggere og gjort tilgjengelig via den nye kommunens nettsider. Har du ikke fått SMS er det bare å klikke seg inn!  Spørsmålene dreier seg om boforhold, politikk, nærmiljø, trivsel, samarbeid og dialog med kommunen, og tar ca. 10 minutter å besvare.

Vinn nettbrett

Foreløpig er det kommet inn i overkant av 2500 svar, noe som er svært bra. Det er imidlertid ønskelig å få så mange som mulig til å svare, noe som vil gi et svært godt grunnlag for å gjøre gode beslutninger i vår nye kommune. Blir du med kan du også oppleve å bli like heldig som Liv Fossvoll – du kan vinne et splitter nytt nettbrett.